Tottenhamin vasen laitapuolustaja Danny Rose ei aio lähteä seurasta ennen kesää 2021, jolloin englantilaispelaajan sopimus pohjoislontoolaisseuran kanssa päättyy.

29-vuotiaan Rosen ympärillä on pyörinyt huhuja mahdollisesta siirrosta jo kesästä lähtien. On myös pohdittu, olisiko hän lähtökuopissa tulevan tammikuun siirtoikkunassa.

Rosen Evening Standardille antamassa haastattelussa välittyy kuitenkin vahva viesti siitä, ettei hän ole lähdössä seurasta ennen sopimuksensa päättymistä.

Rose viittaa puheillaan siihen, että Spurs olisi halunnut hänestä eroon kesällä.

– On aika selvää, mitä tapahtui (kesällä). Tottenhamin yläkerran ihmiset yrittivät tehdä mitä yrittivät tehdä, Rose sanoi.

– Olen ilmoittanut, että minulla on 18 kuukautta sopimusta jäljellä enkä ole menossa minnekään ennen kuin sopimukseni päättyy.

Hän vihjasi, että uutta tietoa hänen urastaan kuulunee jo pian.

– Tammikuussa kuulette luultavasti jotain (tulevaisuudestani). Kerron teille juuri nyt, etten ole menossa minnekään ennen sopimukseni umpeutumista, Rose toisti.

Rose kertoi Tottenhamin puheenjohtajan Daniel Levyn ilmoittaneen hänelle kesällä, ettei uutta sopimusta ole tarjolla. Rosen mukaan hän itse suhtautui asiaan ymmärtävästi.

Pelaaja kertoi, että huhut kesällä hänestä tulleista tarjouksista olivat tuulesta temmattuja.

Vaikka Rose antaa haastattelussa vahvan viestin Tottenhamin halusta myydä hänet, hän on lukeutunut silti manageri Mauricio Pochettinon luottopelaajiin alkukaudella. Hän on esiintynyt kolmea peliä lukuun ottamatta kaikissa Valioliigan otteluissa ja pelannut puolet Mestarien liigan peleistä.