Valioliigaan palannut Watford on tehnyt sopimuksen Danny Rosen kanssa. Rose siirtyy seuraan vapaana agenttina. Tuore sopimus on kaksivuotinen.

Rose on 30-vuotias ja Tottenham-hylkiö. Hän siirtyi Spursiin aikoinaan jo vuonna 2007. Ura näytti lähtevän hyvään nousuun ja Rose oli melko vakituinen avauksen pelaaja vielä kaudella 2018-19 ja seuraavallakin kaudella vastuuta tuli 29 ottelussa.

Ei enää viime kaudella. Rose ei saanut edes pelinumeroa edustusjoukkueeseen. Lopulta taskuun tarttui tasan kaksi peliä reservijoukkueen riveissä. Englannin EM-joukkueeseen pääsemisestä tuli pelkkää utopiaa, vaikka vielä EM-karsinnoissa Rose neljä peliä pelasi.

Rose pelasi urallaan yhteensä 214 ottelua Tottenhamin edustusjoukkueessa. Nyt ura jatkuu Watfordissa, jonka riveissä vasen laitapakki pelasi lainalla keväällä 2009.

Watfordille Rose on kesän viides hankinta. Häntä ennen seuraan ovat siirtyneet keskikenttämies Imrân Louza, toppari Mattie Pollock, keskushyökkääjä Ashley Fletcher ja vasen laitahyökkääjä Kwadwo Baah.