Bayern Münchenin seurapomo ampui alas huhut vaihtokaupasta Manchester Cityn kanssa: ”Silkka satu”

© Kuva: Getty Images
Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Bayern Münchenin toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge kiistää huhut, joiden mukaan seura olisi tarjoamassa laitapuolustajaansa David Alabaa Manchester Citylle vaihtokaupassa laitahyökkääjä Leroy Sanésta.

Saksalaismediassa on kerrottu viime päivinä eri versioita mahdollisesta diilistä. TZ uutisoi, että Alaban, 27, uusi agentti Pini Zahavi olisi ottanut yhteyttä Cityyn keskustellakseen asiakkaansa siirrosta Manchesteriin, mutta Sport Bild kertoi, että Bayern München ehdotti itse vaihtokauppaa Valioliigan hallitsevalle mestarille.

Bayern jahtasi Sanéa, 24, koko viime kauden ajan peittämättä ihailuaan saksalaislaituria kohtaan median edessä. Huhujen mukaan müncheniläisseura ei ole vieläkään kuopannut ajatusta hänen hankkimisesta, vaikka Sanë loukkasi polvensa vakavasti viime kesänä kauden ensimmäisessä ottelussa, eikä ole sittemmin esiintynyt Cityn edustusjoukkueessa. Sané palasi tositoimiin ensimmäistä kertaa helmikuun lopussa, kun hän pelasi vajaan tunnin Cityn reservien kanssa Arsenalia vastaan.

Rummenigge ampui alas huhut vaihtokaupasta Merkurin haastattelussa.

– Se on silkka satu, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Leroy Sané pelasi mahdollisesti kauden ainoan ottelunsa jo elokuussa, kun hän loukkaantui Community Shieldissä Liverpoolia vastaan. Kuva: Getty Images

Kickerin mukaan müncheniläisten päävalmentaja Hans-Dieter Flick pitää Alabasta paljon ja haluaa pitää Itävallan maajoukkuetähden Bayernissa vielä pitkään.

Alaba on kuitenkin useiden lehtitietojen mukaan kiinnostunut kokeilemaan jotain uutta edustettuaan Bayernia jo vuodesta 2008 lähtien. Tiettävästi hän siirtyisi mieluiten Espanjaan Barcelonaan tai Real Madridiin.

Siirtohuhut yltyivät, kun Alaba lyöttäytyi Zahavin kanssa yhteen. Alaban joukkuekaveri Robert Lewandowski pestasi israelilaisagentin edustajakseen pari vuotta sitten ja yritti useiden lähteiden mukaan siirtyä hänen avullaan Real Madridiin, mutta neuvotteluja ei saatu maaliin, ja puolalaistähti solmi Bayernin kanssa viime vuonna uuden jatkosopimuksen. Zahavi oli järjestämässä myös Neymarin 222 miljoonan euron maailmanennätyssiirtoa Barcelonasta Paris Saint-Germainiin.

Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS