Manchester Unitedin pelaajalegendan David Beckhamin mielestä seuran nykyinen manageri Ole Gunnar Solskjær ansaitsee kehuja seuran eteen tekemästään työstä.

Solskjærin alaisuudessa United on tällä hetkellä viidentenä Valioliigassa, selvinnyt FA Cupin viidennelle kierroksella ja Eurooppa-liigan jatkopeleihin, jossa se kohtaa belgialaisen Club Brüggen torstai-iltana Old Traffordilla pudotuspelien avauskierroksen toisessa osaottelussa.

Norjalainen Solskjær otti ohjat Unitedissa joulukuussa 2018 José Mourinhon saatua potkut. Seuran entinen pelaaja pestattiin Old Traffordille kotimaansa Moldesta ensin väliaikaisella ja myöhemmin keväällä pysyvällä sopimuksella.

– Mielestäni hän tekee hyvää työtä. Se, että hän on tullut pestiin, nostanut tasoa ja jatkaa positiivisuutta pelaajia kohtaan, hän on saanut sen kaiken pomolta. Hän ei koskaan kritisoinut omia pelaajiaan ja Ole on tehnyt täysin samoin, Beckham kehui Sky Sportsille.

Unitedin ikoninen keskikenttämies viittasi puheillaan Unitedin kaikkien aikojen manageriin Sir Alex Fergusoniin, joka ei kritisoinut pelaajiaan koskaan julkisesti.

Beckham uskoo Solskjærin oppivan uutta koko ajan. Erityisen mielissään entinen pelaaja on entisen pelitoverinsa suojelevasta asenteesta pelaajia kohtaan.

– Kaikki kannattajat tulevat seisomaan hänen takanaan, koska hän on hieno persoona ja sen takia, mitä hän on tehnyt Manchester Unitedin eteen vuosien aikana.

Unitedin menestysvuosista on vierähtänyt hetki, eikä kukoistuksen hetkiä ole koettu liikaa Fergusonin jätettyä pestinsä keväällä 2013. Sitä Beckham sanoi osanneensa odottaa. Hän muistutti, että mikään ei kestä ikuisesti.

– Onko vaikea katsoa heitä nyt? Ei, koska olen oikea Manchester Unitedin kannattaja ja rakastan katsoa heidän pelaavan tilanteesta riippumatta. Mutta toivotaan, ettei pokaalittomuus kestä enää kauan, koska olemme yksi maailman suurimmista seuroista eikä monella seuralla ole vastaavaa traditiota.