Jatkosopimusneuvottelut Manchester Unitedin ja David De Gean välillä ovat vielä kuukausienkin jälkeen pahasti vaiheessa. De Gean haluttomuus allekirjoittaa uusi sopimus Unitedin kanssa ei kuitenkaan johdu palkkakuitin suuruudesta, kertoo Evening Standard.

Manchester Unitedin 1-3-tappio Manchester Citylle viime viikonloppuna tarkoitti todennäköisimmin sitä, ettei José Mourinhon joukkue tule tänäkään vuonna juhlimaan valioliigamestaruutta.

Viimeisen kahdeksan vuoden aikana De Gea, joka kuitenkin nähdään yhtenä maailman parhaimmista maalivahdeista, ei ole päässyt nauttimaan Unitedin kanssa kuin yhdestä pääsarjamestaruudesta. Tämä on perusta myös sille, miksei De Gea ole vieläkään allekirjoittanut odotettua jatkopahvia punapaitojen kanssa.

De Gea ei siis ole varma, pystyykö hän yltämään henkilökohtaisiin tavoitteisiinsa Manchester Unitedin tasoisessa joukkueessa.

28-vuotiaan maalivahdin sopimus Old Traffordilla tulee päätökseen ensi kesänä. Seuran on jo alettava miettimään avainpelaajansa myymistä, jos tilanne ei pian ratkea. Muuten hän saa siirtyä kauden jälkeen mihin tahansa seuraan, ja vielä täysin ilmaiseksi.

Real Madrid oli pitkään Espanjan maajoukkueveskarin perässä, mutta joukkue päätti lopulta hankkia Chelsean entisen maalivahdin Thibaut Courtoisin viime kesänä. Unitedin kanssa samassa Mestarien liiga -lohkossa pelaava Juventus on uusimpien huhujen mukaan De Gean mahdollinen seura ensi kaudeksi.