Manchester United -tähti David de Gea on valmis allekirjoittamaan uuden kuusivuotisen sopimuksen punapaitojen kanssa. Hänestä on jo tulossa maailman eniten tienaava maalivahti, mutta espanjalaistorjujan vaatimukset eivät ole vielä loppuneet.

De Gea, joka on edustanut Manchester Unitedia jo kahdeksan vuoden ajan, haluaisi myös tulla nimitetyksi joukkueen uudeksi kapteeniksi.

United-manageri Ole Gunnar Solskjær on vahvistanut, että Unitedin uusi kapteeni tullaan virallisesti julkistamaan ennen uuden valioliigakauden alkua. Käynnissä olevan preseason-kauden aikana laitapuolustaja Ashley Young on pitänyt nauhaa kädessään.

De Gea, 28, näkee itsensä yhtenä joukkueen kokeneimmista pelaajista ja toivoo saavansa kunnian pitää kapteeninnauhaa tällä kaudella.

– Olen ollut kapteeni joissain otteluissa. Se on mahtavaa olla Manchester Unitedin kaltaisen seuran kapteeni ja puolustaa tätä logoa, joten tottakai, olisin todella, todella iloinen ollessani kapteeni, de Gea kertoi The Telegraphille.

– Tämä tulee olemaan minun yhdeksäs kauteni [Manchester Unitedissa], tunnen olevani yksi joukkueen kokeneimmista pelaajista.

– Minun on näytettävä se kentällä ja autettava nuoria pelaajia ymmärtämään, mitä todella tarkoittaa Manchester Unitedille pelaaminen ja kuinka tärkeää se on.