Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær sanoo suhtautuvansa positiivisesti 28-vuotiaan huippumaalivahdin David de Gean sopimustilanteeseen.

Espanjalaisen sopimusta on jäljellä enää yksi vuosi, ja hänen tulevaisuudestaan käydään jälleen spekulaatioita.

– Davidilla on ollut kesä, jonka aikana hän on neuvotellut, ja toivomme saavamme asian ratkaistua, Solskjær totesi Australiassa.

– Suhtaudun asiaan positiivisesti. Tietysti Davidille olen sanonut monta kertaa, kuinka onnekas olen ja kuinka tyytyväisiä olemme siitä, että hän on meidän maalivahtimme.

Norjalainen kommentoi myös Copa Américassa rohkaisevia otteita esittäneen hyökkääjä Alexis Sánchezin tilannetta. Chileläispelaaja loukkaantui pronssiottelussa Argentiinaa vastaan.

– En usko, että Alexisin vamma on kovin paha. Hänen on määrä palata, kun kolme viikkoa tulee täyteen edellisestä pelistä. Odotan hänen pystyvän harjoittelemaan saman tien.

Pre-seasonia aloittelevan Unitedin ensimmäinen ottelu on ohjelmassa lauantaina 13. heinäkuuta, jolloin vastaan asettuu Perth Glory. Kesän muut vastustajat ovat Leeds, Inter, Tottenham, Kristiansund ja Milan.

Lähde: Manchester Evening News