Ole Gunnar Solskjær uskoo, että David De Gea tulee pian allekirjoittamaan uuden jatkosopimuksensa Manchester Unitedin kanssa.

De Gean ja Unitedin väliset neuvottelut uudesta kontrahdista ovat kestäneet jo huolestuttavan pitkän aikaa. Useiden lähteiden mukaan sopimusehdoista ollaan päästy jo sopuun, mutta seuran virallista vahvistusta odotellaan yhä.

David De Gean nykyinen diili ulottuu kuluvan kauden loppuun saakka. Jos jatkosopimusta ei saada pian maaliin, entisellä Atlético Madrid -vahdilla on mahdollisuus sopia ilmaisesta kesäsiirrosta ulkomaille jo tammikuun siirtoikkunassa. PSG ja Juventus seuraavat tiettävästi kumpikin 28-vuotiaan huipputorjujan tilannetta.

[readmore from=David-De-Gea]

– Olen hyvin – tai no – olen melko varma siitä että saamme sen maaliin. Hän ei ole sanonut minulle mitään muuta kuin että hän rakastaa tätä seuraa ja että hän haluaa jäädä tänne, ja hänen aikansa täällä on mennyt fantastisesti, Solskjær kertoi lauantain Leicester-ottelun alla.

– Sinun on kysyttävä Davidilta ja seuralta [miten neuvottelut uudesta sopimuksesta etenevät]. En ole ollut mukana näissä neuvotteluissa. Joten toivon vain että saamme sen viimeisteltyä. Toivon että hän jää.

– Hän näkee minkälainen projekti meillä on käynnissä. Haluamme parhaat mahdolliset pelaajat tänne, ja he jotka haluamme pitää yleensä pysyvät. Ei ole useita pelaajia joita emme pystyisi pitämään.

– Uskon että pystymme suostuttelemaan Davidille, että hänen tulevaisuutensa – menestyksekäs tulevaisuutensa – on täällä.