Peter Schmeichel ymmärtää syyt David De Gean virhealttiudelle – antaa tärkeän neuvon Man United -vahdille

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin maalivahtilegenda Peter Schmeichel puolustaa David De Geaa viime aikojen kritiikiltä. 29-vuotiaan espanjalaisvahtia on arvosteltu tällä kaudella helpoista virheistä.

Koronatauon ensimmäisessä Tottenham-ottelussa Unitedin entinen keskikenttäpelaaja Roy Keane otti De Gean rumasti silmätikukseen (lue lisää).

– Aina on helppoa syyttää maalivahtia. Minä en siihen ala. Minä olen sitä mieltä, että jokaista maalivahtia on suojeltava. Joukkueen pelitapa on nyt päinvastainen kuin silloin, kun joukkue pelasi puolustavammin. Se sopi parhaiten Davidin vahvuuksiin, Schmeichel puolusti MUTV:lle.

– Me hyökkäämme tällä hetkellä paljon, joka jättää hyökkääjät miesvartioinnissa. Hyökkäykset tulevat vastaiskuina. Tällaisia maaleja me päästämme nyt.

– Minusta hän tarvitsee aikaa sopeutuakseen uuteen pelitapaamme. Jos olet maalivahti, joka on ollut kiireinen kolme tai neljä vuotta ja yhtäkkiä kiirettä ei enää olekaan, sinun on muokattava omaa peliäsi. Sinun täytyy löytää uusia keinoja pitää keskittymisesi koko pelin läpi tapissa.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.