David Luiz haluaisi todennäköisesti unohtaa keskiviikkoillan ottelun Manchester Cityä vastaan mahdollisimman nopeasti.

Luiz aloitti ottelun vaihdosta, mutta hänet vaihdettiin kentälle 24. minuutilla Pablo Marín loukkaantumisen myötä.

Aivan ensimmäisen jakson lopussa Luiz teki ison virheen, joka avitti Raheem Sterlingin maalintekoon. 51. minuutilla Luiz puolestaan aiheutti rangaistuspotkun, jonka Kevin De Bruyne upotti verkkoon. Samasta tilanteesta Luiz palkittiin suoralla ulosajolla. Arsenal hävisi lopulta 0-3.

– Ei tämä ollut joukkueen vika, tämä oli minun vikani, Luiz kommentoi ottelun jälkeen Sky Sportsille.

– Joukkue pelasi mielestäni hyvin, etenkin alivoimalla. Valmentaja on uskomaton, pelaajat pelasivat hämmästyttävän hyvin. Tämä oli nyt minun mokani.

– Päätin pelata. Viimeisen kahden kuukauden aikana minun olisi pitänyt tehdä toinen päätös, mutta en tehnyt. Kaikessa on ollut kyse sopimuksestani – siitä, että jäänkö tänne vai en. Minulla on vielä 14 päivää aikaa olla täällä.

Luizin sopimus päättyy tähän kauteen. Mikäli sopimukseen ei tehdä lyhytaikaista jatkoa, 33-vuotiaan brasilialaisen Arsenal-taival päättyy 30. kesäkuuta.

– Tykkään olla täällä. Siksi harjoittelen edelleen kovaa, siksi tulin kentälle, siksi olen yrittänyt kaikkeni.

– Sanoin pelaajille, ettei kenenkään muun tarvitse puhua lehdistölle. Minä olen täällä näyttämässä naamaani ja puhumassa asioista.

– Haluan pysyä täällä. Valmentaja tietää sen. Nyt vain odotamme päätöksiä.

Arsenal-manageri Mikel Artetalta kysyttiin Luizista ja pelaajan sopimustilanteesta.

– Hän [Luiz] puhui kaikille pukuhuoneessa. David on pelaaja, joka on hyvin rehellinen ja suorapuheinen, Arterta sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Näkemykseni Luizista ei ole muuttunut eikä se muutu tällaisten yksittäisten otteluiden perusteella. En tiedä, miten hänen sopimuksensa kanssa käy.

– Siihen oli syy, miksei hän ollut avauksessa Cityä vastaan. Hänen oli pelattava, koska Pablo loukkaantui. Hän [Luiz] yritti, mutta homma ei nyt toiminut.