Palaako Arsenal-toppari entiseen seuraansa kesällä? – ”Hän on sanonut haluavansa palata joku päivä”

© Kuva: Getty Images

David Luizin sopimus Arsenalin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

33-vuotias toppari ei ole ainakaan vielä allekirjoittanut uutta jatkosopimusta Arsenalin kanssa ja siten on hyvin mahdollista, että Luiz poistuu seurasta ilman siirtosummaa kesällä.

Luiz siirtyi ensimmäisen kerran Englannin kentälle tammikuussa 2011, kun Chelsea hankki hänet Benficasta noin 25 miljoonan euron siirtosummalla.

Portugalilaislegenda Nuno Gomes kertoi Goalin haastattelussa haluavansa nähdä Luizin uudestaan Benfican paidassa. Luiz on maininnut useasti julkisuudessa haluavansa pelata vielä Benficassa ennen uransa loppumista. Luiz pelasi Benficassa vuodet 2007-11.

– Katsotaan, mitä tapahtuu. Muistan, kun hän lähti Benficasta. Hän oli sopeutunut todella hyvin Portugaliin – niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Hän oli kuin portugalilainen, Gomes kertoi.

– Chelsea-siirto oli Luizille vaikea päätös, koska hän pelasi todella hyvin Benficassa ja sopeutui mainiosti Portugaliin. Chelsean tarjous oli kuitenkin sellainen, mistä ei voinut kieltäytyä. Hän on aina sanonut haluavansa palata Benficaan jonain päivänä. En tiedä, onko se mahdollista, mutta olisin hyvin onnellinen, jos se tapahtuisi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.