David Moyes korvasi Slaven Bilicin West Hamin päävalmentajana marraskuussa. Nyt Moyes kertoi, että hän olisi voinut siirtyä Hammersista kilpailevaan seuraan kesken kauden.

– Olisin voinut siirtyä toiseen valioliigaseuraan kesken kauden, kun olin jo West Hamin valmentaja, Moyes sanoi lehdistölle.

– Päätin, etten siirry. Mutta on minulla muitakin projekteja tässä, jos sopimustani ei jatketa. Ei se ole mikään ongelma.

Sitä Moyes ei kertonut, mistä seurasta hänelle tarjottiin valmennuspestiä. Sen jälkeen kun Moyes West Hamiin pestattiin, West Brom, Swansea, Stoke, Watford ja Southampton vaihtoivat valmentajaa.

Bilicin alaisuudessa Hammers napsi tällä kaudella yhdeksän pistettä 11 ottelusta. Joukkue oli valmentajavaihdoksen aikaan Valioliigassa 18:ntena. Moyesin alaisuudessa joukkue on kerännyt 29 pistettä 25 ottelusta. Sijoitus on tällä hetkellä 15:s.

– Luulen, että ennätykseni, ottelumääräni, voittosaldoni… ehkä kahta tai kolmea valmentajaa lukuun ottamatta kenellekään muulla ei ole parempaa voittosaldoa kuin minulla.

– Olemme koko ajan sanoneet, että keskustelemme kauden jälkeen. Eli odotetaan siihen asti. Olen koko ajan halunnut noin, enkä aio muuttaa mielipidettäni sen suhteen.

– Me suunnittelemme jo asioita, kuten harjoituskautta, mutta loppujen lopuksi minulla ja seuralla on päätös tehtävänä.

West Ham kohtaa tänään rästiottelussa Manchester Unitedin. West Hamin sarjapaikka on jo varma, mutta lopullinen sijoitus voi olla mitä vain 10:nnen ja 17:nnen välillä. Man United puolestaan sijoittuu joko toiseksi tai kolmanneksi.