David Moyes valmis ottamaan ohjat David Beckhamin MLS-seurasta

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin, West Hamin ja Evertonin entinen manageri David Moyes olisi avoin ottamaan ohjat David Beckhamin perustamasta Inter Miamista.

Tammikuussa 2018 perustettu jalkapalloseura, joka liittyy ensi vuonna MLS:ään, on vielä ilman päävalmentajaa. Huhujen mukaan seura olisi vahvasti kiinnostunut Moyesista.

Moyes, joka pelasi hetken Beckhamin rinnalla Preston North Endissä 1990-luvun alkupuolella, on myöntänyt ihastuksensa Yhdysvaltojen jalkapallokulttuuria kohtaan.

– Katson MLS:ää jonkin verran ja se paranee koko ajan. En tiedä kuinka monta ihmistä on seurannut Atlantaa. Heidän jalkapallojoukkueensa saa enemmän kannatusta kuin heidän NFL-joukkueensa, Moyes kertoi talkSPORT:lle.

– Puhumme paljon Tottenhamin uudesta stadiumista, ja se on huikea, mutta odottakaahan vain kunnes näette Atlantan stadiumin, se on aivan uskomaton.

– MLS tekee kovaa kasvua ja Miami on hieno kaupunki. Se [työpaikka] olisi jotain mitä olisin varmasti valmis harkitsemaan.

– Atlantan harjoituskeskus on saman tasoinen kuin valioliigaseuroilla, ja tiedän että Miami pyrkii samaan. MLS on hyvin jännittävä sarja.

– Tunnen Davidin meidän ajastamme Prestonissa, joten meillä on hieman historiaa, mutta meidän on odotettava ja katsottava miten tilanne etenee, Moyes pohti.

» Kaikki tammikuun siirtoikkunasta erikoissivullamme!