West Hamin manageri David Moyes kertoo Valioliigan lehdistötilaisuudessa, että joukkueen pelaajat aikovat seurata trendiä ja polvistua ennen aloituspotkua. Aiemmissa Valioliigan paluuotteluissa pelaajat ovat polvistuneet osoittaakseen tukensa Black Lives Matterille.

– Mielestäni West Ham ja pelaajat näyttivät ystävyysottelussa paidoillaan, että hyväksymme jokaikisen West Hamissa. Meidän voi ehdottomasti odottaa polvistuvan lauantaina, Moyes sanoo.

Entiseltä Manchester United -pomolta kysyttiin myös Marcus Rashfordin ajamasta kampanjasta ilmaisten kouluruokailujen puolesta.

– Ensimmäiseksi haluan sanoa, että on osoittanut tyylikkytensä karanteenin aikana. Hän oli nuori pelaaja minun aikanani Manchesterissa, ja hän on näyttänyt ettei ole vain jalkapalloilija, vaan myös erinomaisen hyvä ihminen. Hän ansaitsee tunnustusta siitä, Moyes sanoo.

[readmore from=Marcus-Rashford]

Moyes kertoo myös kantaneensa kortensa kekoon karanteenin aikana auttamalla naapureitaan. Moyes toimi ruokalähettinä naapurustossaan.

– Vihanneskauppa kyseli kuljettajien perään. Nautin todella siitä. Sain tekemistä ja tapasin perheitä, jotka eivät halunneet poistua kotoa sinä aikana. Mutta se mitä minä tein, oli hyvin minimaalista verrattuna siihen, mutta muut ihmiset ovat tehneet, Moyes kertoo.