David Silva jättämässä Man Cityn manageria aiemmin? ”Mitä on jäljellä sopimuksesta”

© Kuva: Getty Images

Huhtikuun huippuetu: Talletus tuplana + 25€ riskitön veto!

Manchester Cityn David Silva kertoi niin menneestä kuin tulevasta The Timesin pitkässä haastattelussa. Syöttöspesialisti vihjasi, että saatetaan jo elää hänen viimeisiä kausiaan seurassa.

– Vielä kaksi kautta, se mitä on jäljellä sopimuksesta. Sen jälkeen en tiedä, riippuu siitä, millaisessa kunnossa olen niin fyysisesti kuin henkisesti.

Mikäli pelit Manchesterissä päättyvät, on seuraava osoite hyvin tiedossa.

– Olen aina sanonut, että haluan pelata kotikaupunkini seurassa, Las Palmasissa.

Muutto kotikonnuille, Gran Canarialle on joka tapauksessa jossain vaiheessa keskikenttämiehen suunnitelmissa. Silvan viime joulukuussa, 15 viikkoa etuajassa syntynyt Mateo-poika voi pitkän ja todella vaikean jakson jälkeen nyt hyvin, ja on luonnollisesti 32-vuotiaan tulevaisuuden suunnitelmien keskiössä.

– Haluan, että hän pääsee kasvamaan samassa paikassa kuin minä. Toivon että hän saa yhtä paljon mahdollisuuksia kuin itse aikoinani.

Silvan ”jalkapalloneroksi” nimeämä valmentaja Pep Guardiola solmi Cityn kanssa kesällä kolmivuotisen jatkosopimuksen. Saattaa siis olla, että Valenciasta vuonna 2010 Manchesteriin siirtynyt pelaaja jättää kaupungin manageria aiemmin.

Huhtikuun huippuetu: Talletus tuplana + 25€ riskitön veto!