Manchester Cityn suurimpiin tähtiin lukeutuva David Silva on saamassa itselleen erityisen jäähyväisottelun, jos hänen sopimuksensa päättyy ennen valioliigakauden päättymistä.

Vuonna 2010 Valenciasta Etihadille siirtynyt Silva on pelannut yli 400 ottelua Manchester Citylle ja auttanut joukkuetta voittamaan neljä Valioliigan mestaruutta.

34-vuotias Silva ilmoitti jo viime kesänä, että tämä kausi tulee olemaan hänen viimeisensä Cityssä. Espanjalaispelaajan jäähyväisottelun piti olla joukkueen kotiottelu Norwichia vastaan toukokuun 17. päivänä, mutta koronaviruspandemian takia kyseinen ottelu joudutaan todennäköisesti siirtämään.

Jos Silva ei ehdi enää kentälle ennen hänen sopimuksensa päättymistä, City aikoo Daily Mailin mukaan järjestää hänelle erillisen juhlaottelun. Silva pelaa jo kymmenettä kauttaan Taivaansinisten paidassa, eikä seura aio päästää häntä lähtemään ilman kunnollisia jäähyväisiä.

Silvan ei odoteta jäävän vielä eläkkeelle, mutta hänen seuraavasta seurasta ei myöskään ole varmaa tietoa. Joulukuussa häntä yhdistettiin vahvasti David Beckhamin MLS-seura Inter Miamiin.