Liverpoolin entinen toppari Jamie Carragher sanoo, että David Wagnerin aikakausi Huddersfieldissä oli todellinen tuhkimotarina.

Maanantaina tiedotettiin, että pidetty manageri Wagner on lähtenyt Valioliigan jumboseura Huddersfieldistä yhteisen päätöksen jälkeen. Ex-maajoukkuemies Carragherin mukaan seura jää kaipaamaan miestä.

Wagner ehti työskennellä seurassa kolmen vuoden ajan. Hän nosti Huddersfieldin korkeimmalle sarjatasolle nousukarsintojen kautta vuonna 2017.

– Mielestäni tapa, jolla se päättyi, on surullinen. Itse asiassa kerrankin uskon, että ratkaisu tehtiin yhteistuumin. Luulen, että useimpien ihmisten silmissä he ovat lähes pudonneet, vaikka olemme aiemmin nähneet, että tuossa asemassa olleet joukkueet ovat todistaneet meidän olleen täysin väärässä, Carragher sanoo Sky Sportsilla.

– Mikä tarina ja mitä työtä hän on tehnyt, nostaen Huddersfieldin Valioliigaan ja pitäen heidät siellä. Se olisi joka tapauksessa ollut vaikeata, ja loppujen lopuksi he olisivat jossakin vaiheessa pudonneet. Näyttää siltä, että se tapahtuu tällä kaudella, mutta häntä muistetaan hyvällä Huddersfieldissä, hän jatkaa.

– Kuka tietää putoavatko he tällä kaudella tai kuinka kauan heillä vie aikaa nousta takaisin Valioliigaan. Mutta se, mitä siellä on tapahtunut parin vuoden aikana, on ollut täydellinen tuhkimotarina.

Huddersfield saa sunnuntaina vastaansa hallitsevan liigamestarin Manchester Cityn. Peräsimessä on Mark Hudson.