Sheffield Unitedin manageri Chris Wilder uskoo, että seura saa sovittua Manchester Unitedin kanssa maalivahti Dean Hendersonin lainan jatkamisesta kauden loppuun asti.

Henderson, 23, on pelannut Sheffield Unitedissa lainalla kesästä 2018 lähtien ja kuulunut molemmilla kausilla Bladesin avainpelaajien joukkoon. Hän on tämän kauden esityksillään noussut myös Englannin A-maajoukkueen rinkiin, mutta debyytti Gareth Southgaten miehistössä on vielä tekemättä.

Sheffield Unitedin ja Hendersonin lainasopimus päättyy kesäkuun lopussa, mutta Wilder uskoo ja toivoo, että nuori maalivahti jatkaa seurassa kauden päätökseen asti. Wilder on jo keskustellut asiasta Manchester Unitedin managerin Ole Gunnar Solskjærin kanssa.

– Uskon, että se on enää seurajohdoista kiinni. Juttelin asiasta Olen kanssa ja hän hyväksyi lainan jatkamisen kauden loppuun asti, sanoi Wilder Sky Sportsin mukaan.

– Toivottavasti se sinetöidään ennen takarajaa.

– Arvostan Olen apua tässä asiassa. Dean on ollut mahtava meille ja me olemme olleet mahtavia Deanille.

Sheffield United kohtaa seuraavassa ottelussaan Manchester Unitedin keskiviikkona, mutta Hendersonin lainasopimus estää häntä pelaamasta emoseuraansa vastaan. Simon Moore pelasi Sheffield Unitedin maalilla joukkueiden kohdatessa edellisen kerran, mutta myös Michael Verrips on vaihtoehto Bladesille. Wilder ei valintaansa etukäteen paljasta.

– Olen tehnyt päätöksen siitä, kuka pelaa maalila. Tein sen päätöksen, kun sain tietää, että Dean ei ole käytettävissä, mutta en halua kertoa, ketkä pelaavat. Miksi kertoisin sen? Mitä hyötyä siitä on minulle, että kerron joukkuevalintani teille?