Lähde: Man United ongelmissa maalivahtitilanteensa vuoksi – varavahti kyllästynyt vähäiseen vastuuseen

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin englantilaisvahti Dean Henderson on valmis pakkaamaan kamansa, mikäli hän ei saa ensi kaudeksi ykkösvahdin tonttia, väittää Mirror.

23-vuotias Henderson palasi Old Traffordille viime kesänä vietettyään kaksi edellistä kautta lainalla Sheffield Unitedissa. Englantilaisvahti esiintyi Sheffieldissä vakuuttavin ottein, ja hänen uskottiin jopa syrjäyttävän David de Gea Unitedin ykkösvahdin tontilta.

Toisin kuitenkin kävi.

Englannin maajoukkueeseenkin noussut Henderson on saanut peliaikaa vain kolmessa Valioliigan ottelussa. Cup-kilpailuissa vastuuta on tullut yhdeksän ottelun verran.

Se on todella vähän, etenkin kun miettii, että Henderson oli viime kaudella yksi Valioliigan parhaista maalivahdeista, eikä De Gea ole ollut viime vuosien aikana parhaassa vireessään.

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær on aiemmin sanonut Hendersonin olevan seuran ykkösvahti tulevaisuudessa, mutta englantilainen haluaa kyseisen roolin jo ensi kaudesta lähtien.

Hendersonin ”tiellä” olevan De Gean sopimus Unitedin kanssa ulottuu kesään 2023 asti. Englantilaisvahdin viime vuonna allekirjoittama jatkosopimus ulottuu peräti vuoteen 2025 asti.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.