West Hamin Declan Rice on Manchester Unitedin ykköstavoite keskikentälle ensi kesän siirtoikkunassa, kertoo Manchester Evening News.

Unitedin johtoportaassa on jo keskusteltu, miten Englannin maajoukkuepelaajan siirto olisi toteutettavissa. Ricen, 22, ja Hammersin sopimus ulottuu kesään 2024 saakka, mutta hänen ei odoteta allekirjoittavan uutta diiliä, mikä saattaa painostaa lontoolaiset myymään vielä, kun he saavat hänestä hyvän siirtokorvauksen.

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær olisi halunnut uuden keskikenttäpelaajan jo hiljattain päättyneessä siirtoikkunassa, mutta hän hyväksyi sen, että United haki ensisijaisesti oikeaa laitahyökkääjää ja topparia. Noille paikoille hankittiin Jadon Sancho Borussia Dortmundista ja Raphaël Varane Real Madridista. Lisäksi manchesteriläiset hankkivat Cristiano Ronaldon takaisin Manchesteriin hänen pelattua yli kymmenen vuotta muualla.

United ei saanut kesällä virallista tarjousta Paul Pogbasta, mikä oli iso syy siihen, ettei seura hankkinut uutta keskikenttäpelaajaa. Pogba saattaa lähteä Manchesteristä ensi kesänä sopimuksensa päättyessä, ja myös vähäiselle peliajalle jääneen Donny van de Beekin tulevaisuus on vielä kysymysmerkki.

Rice on pelannut West Hamin edustusjoukkueessa lähes 150 kertaa debytoituaan ykkösmiehistössä keväällä 2017.