Liverpoolia seuratasolla edustava Kroatian toppari Dejan Lovren pelasi torstaina koko ottelun, kun joukkue masensi Argentiinan luvuin 3-0.

28-vuotias sanoo nykyisen maajoukkueensa olevan kenties parempi kuin ryhmän, joka 20 vuotta sitten otti Davor Šukerin johdolla pronssia kisoissa.

– Jos vertaillaan joukkueitten kokoonpanoja, meillä on nyt jopa parempia pelaajia. Se ei tietenkään merkitse mitään, ellemme esitä parastamme. Eilisen kaltaisella pelillä voimme mennä turnauksessa todella pitkälle.

Itseluottamus on luonnollisesti nyt korkealla, eikä puolustaja sano ryhmänsä pelkäävän jatkossakaan ketään.

– Ei ole ketään, jota haluaisimme pudotuspelivaiheessa erityisesti välttää. Pelasimme Brasiliaa vastaan harjoitusottelussa hyvän jakson, ja uskon heidän olevan yksi koko kisojen suosikeista. En myöskään tiedä, milloin Argentiina on viimeksi hävinnyt MM-turnauksessa 0-3.

Eilisessä ottelussa Kroatian tutkassa oli luonnollisesti ennen muita yksi pelaaja.

– Totta kai kunnioitamme Lionel Messiä, hän on maailman paras pelaaja. Hänetkin voidaan silti pysäyttää, vaikkei ehkä yksi yhtä vastaan -tilanteissa. Puolustimme koko joukkueena, ja näitte kyllä miten se onnistui. Messillä ei ollut montaa paikkaa.

Lähde: The Guardian