Englannin menestyksen tiellä on yksissä jos toisissakin arvokisoissa seissyt yksittäisen pelaajan hölmöily tai punainen kortti. Nykyisen maajoukkueryhmän pelaajista pahan pojan mainetta on muun muassa Dele Allilla, mutta nuori Tottenham-tähti vakuuttelee, että aikoo pitää päänsä kylmänä kovissakin paikoissa.

Koiruuksia ja jälkipelejä kun voidaan tarkastella näissä MM-kisoissa myös videotallenteilta. Varoitus voi nousta vaikka puoliajalla, jos jokin avausjakson tapahtuma on mennyt tuomaristolta ohi.

– Keskityn auttamaan joukkuetta niin hyvin kuin osaan. En halua joutua tilanteeseen, jossa vaarantaisin kaiken ja häviäisin ottelun joukkueelleni ja maalleni, Alli sanoo Sky Sportsille.

Alli itse sai FIFA:lta MM-karsinnoissa yhden ottelun pelikiellon näytettyään keskisormeaan pelikaverilleen Kyle Walkerille. Kolmen Spurs-kautensa aikana hän on kuitenkin saanut vain yhden ulosajon, Eurooppa-liigan ottelussa.

– Haluan aina pelata intohimolla ja nälkäisenä. Olen tehnyt urani aikana virheitä, mutta virheitä pitääkin tehdä, jotta niistä voi oppia. Jos tilastojani katsoo, niin niistä näkee, että olenkin oppinut virheistäni, Alli jatkaa.