Tottenhamin keskikenttäpelaaja Dele Allin odotettu lainasiirto PSG:n riveihin etenee hitaasti kohti maaliviivaa, mutta aika alkaa olemaan kortilla.

PSG ja Tottenham ovat siirtoekspertti Fabrizio Romanon mukaan päässeet sopuun lainadiilin pääkohdista. Sopimus on nimittäin ”melkein valmis”. Siihen ei sisälly osto-optiota, vaan se umpeutuu kauden päättyessä.

Tottenham ei kuitenkaan aio päästää 24-vuotiasta englantilaispelaajaa lähtemään, ennen kuin se on löytänyt hänelle sopivan korvaajan, kertoo Romano.

[readmore from=Tottenham]

Tottenhamin on huhuiltu olevan kiinnostunut esimerkiksi Internazionaleen tammikuussa 2020 lähteneestä Christian Eriksenistä, mutta tanskalaisen paluu José Mourinhon miehistöön vaikuttaa tällä hetkellä hyvin epätodennäköiseltä.

Alli ymmärtää Tottenhamin kannan, mutta haluaisi siirtyä mahdollisimman pian entisen valmentajansa Mauricio Pochettinon alaisuuteen.

Vain neljässä valioliigaottelussa tällä kaudella esiintynyt Alli on huolissaan peliajastaan ja tammikuun siirtoikkuna sulkeutuu vain kuuden päivän kuluttua.

Jos allaoleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
PSG are pushing to sign Dele Alli and the player wants to go, as reported two weeks ago.

More: talks are now advanced, deal almost ‘ready’ on loan until the end of the season [NO buy option].

...but Tottenham are refusing to let Dele go until they find a replacement. 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 #THFC

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
PSG are very keen to sign Dele Alli on loan. Pochettino wants him and Dele is pushing to leave Tottenham - he respects the club but he wants to play. 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

#THFC at the moment are *not* convinced yet and they’re taking time. The deal is not ‘easy’.

📲 More: instagram.com/p/CKCdutHpvic/…