Tottenhamin päävalmentaja Nuno Espírito Santo haluaa auttaa keskikenttäpelaaja Dele Allin takaisin omalle tasolleen.

Alli, 25, pelasi kauden viidellä ensimmäisellä kierroksella täydet minuutit Valioliigassa, mutta surkea esitys paikallisottelussa Arsenalia vastaan pudotti hänet Spursin avauksesta. Viimeksi Alli sai näytönpaikan Konferenssiliigassa Vitesse Arnhemia vastaan, mutta pelasi jälleen vaisusti.

Tottenhamissa yli 250 ottelua pelannut Alli oli aikoinaan yksi Valioliigan valovoimaisimmista nuorista tähdistä, mutta hänen nousukiitonsa on tyssännyt pahasti. Englannin A-maajoukkueessa Alli on pelannut 37 ottelua, mutta niistä viimeisin oli yli kaksi vuotta sitten.

– Meidän on ymmärrettävä kaikkien pelaajiemme kohdalla, että heidän uralleen mahtuu ylä- ja alamäkiä. Minun työni on kaivaa heidän parhaansa esiin, myös Delen tapauksessa, sanoi Nuno Daily Mailin mukaan.

– Dele aloitti kauden todella hyvin, ja nyt hänellä ei ole paras hetki meneillään, joten meidän työmme on nostaa hänen takaisin parhaimmilleen.

– Hän tekee kovaa töitä ja hän on sitoutunut, joten meidän on tuettava häntä ja löydettävä oikeat ratkaisut antaaksemme hänelle itseluottamusta, jotta hän voi nousta takaisin parhaimmilleen.