Man United -legenda Gary Neville ilmoitti oman ehdokkaansa Arsène Wengerin seuraajaksi – ”Hän voi muuttaa kulttuuria”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Manchester Unitedin puolustajaikoni Gary Nevillellä on selvä suosikki Arsène Wengerin korvaajaksi Arsenalin peräsimessä. 68-vuotias Wenger lähtee Tykkimiehistä tämän kauden jälkeen valmennettuaan seuraa 22 vuoden ajan.

Simeone sopisi erityisesti silloin Arsenalin ruoriin, mikäli seura haluaa saada maltillisemmalla rahankäytöllä materiaalistaan täyden suorituskyvyn irti.

– Heillä on oltava manageri, joka voi saada heidät ylisuorittamaan tasoaan korkeammalle. Oma selvä ehdokkaani on Diego Simeone Atlético Madridista. Hänet on kausi kauden perään haastettu, eikä vain Mestarien liigassa vaan myös La Ligassa. Hänellä on ollut joukkue, jonka budjetti ei ole ollut lähelläkään Barcelonaa tai Real Madridia, Neville analysoi Sky Sportsin asiantuntijana.

– Hänen houkuttelu Atléticosta olisi suuri siirto. Ihmiset eivät uskoisi sen olevan Arsenalin tapa toimia. Itse kiistän sen vahvasti. Arsenal on muuttunut vuosien varrella, joten se ei olisi naurettavaa väittää uuden seuran olevan käytännöllisempi kuin nykyinen on. Simeone on voittaja ja taistelija. Hän voi muuttaa kulttuuria.

Neville myös uskoo, että Arsenalin sisällä on tehty jo suunnitelmaa ajasta Wengerin jälkeen.

– En usko millään, etteikö heillä olisi suunnitelmaa valmiina. Muutos on ollut tulossa jo vuoden tai kahden ajan. Arsenalin seurajohto voi mitenkään selitellä, etteikö sellaista olisi, Neville lisäsi.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!