Manhcester Unitediin reilu vuosi sitten saapunut puolustaja Diogo Dalot on kovan paikan edessä. 22 miljoonaa seuralle maksanut 20-vuotias sai ryhmää tuolloin luotsanneelta José Mourinholta kovat arviot. Tämä kutsui maanmiestään Euroopan parhaaksi nuoreksi laitapakiksi.

Vuotta Dalot’n jälkeen United kuitenkin kiinnitti myös vastaavia kehuja keränneen Aaron Wan-Bissakan. Yli kaksi kertaa portugalilaista suuremmalla siirtosummalla Crystal Palacesta saapunut 21-vuotias pitääkin tonttia hallussaan nyt rautaisella otteella. Kesällä kerrottiin seuran olevan jopa valmis vapauttamaan Dalot palveluksestaan.

Muutenkin vaikeaa tilannetta muokkaa Dalot’n lonkkavamma. BBC kertoi tänään, että tämä on hakenut kuntoutumisapua Kiinasta. Shanghai SIPG:n ekspertti Eduardo Santos on tunnettu alan ”ihmemiehenä”, joka auttoi aikoinaan David Luizia toipumaan takareisivammastaan.

Dalot on kirjautunut kuntoutukseen 29. elokuuta, ja suunnitelman mukaan jakson pitäisi päättyä tänään. Ole Gunnar Solskjær on vahvistanut puolustajan olevan sivussa maaottelutauon yli.