Manchester Unitedin laitapuolustaja Diogo Dalot haluaa osoittaa seuran valmennustiimille, että hän on tarpeeksi hyvä pelaamaan joukkueen avauskokoonpanossa.

Ole Gunnar Solskjær on turvautunut kauden alusta lähtien Crystal Palacesta hankittuun Aaron Wan-Bissakaan oikean laitapakin tontilla. Dalot on esiintynyt tällä kaudella vain neljässä valioliigaotteluassa nivus- ja lonkkavammojen syötyä hänen peliaikaansa.

Dalot on ollut viime aikoina yhdistettynä kesäsiirtoon pois Manchester Unitedista. 21-vuotias portugalilaispelaaja haluaa kuitenkin osoittaa olevansa tarpeeksi hyvä punapaitojen avaukseen.

LUE LISÄÄ: Barcelona kiinnostunut Diogo Dalotista – Ole Gunnar Solskjær haluaa pitää portugalilaisen

– Olen varma että ansaitsen pelata täällä. Sen takia päätin siirtyä tänne. Haluan olla niin hyvä oikea laitapakki kuin voin vain ikinä Manchester Unitedissa olla, Dalot kertoi Sky Sportsille.

– Minusta minulla on taito pelata oikean laitapuolustajan tontilla tälle seuralle. Minun on vain näytettävä se.

– Minusta se [kilpailu avauksen paikasta Wan-Bissakan kanssa] on hyvä asia, koska se nostaa haastetta entisestään, Dalot jatkoi.

– Meillä on paljon pelaajia jokaiselle pelipaikalle, joten meidän pelaajien on tehtävä managerin työstä hankalaa, sillä hän voi valita vain 11 parasta. Mutta me pidämme jokainen huolta siitä että olemme valmiita ja kunnossa pelaamaan.

Dalotin sopimus Old Traffordilla ulottuu vuoteen 2023 saakka. Hän siirtyi Unitediin FC Portosta vuonna 2018 José Mourinhon kuvailtua häntä silloin ”Euroopan parhaimmaksi laitapuolustajaksi” hänen omasta ikäluokastaan.