Wolverhamptonin päävalmentaja Nuno Espirito Santo on vahvistanut, että 23-vuotias portugalilaishyökkääjä Diogo Jota siirtyy pian Liverpoolin riveihin.

Nuno on myös vahvistanut, että Liverpoolin hollantilaistoppari Ki-Jana Hoever siirtyy erillisessä kaupassa Molineux Stadiumille. 18-vuotias on edustanut Liverpoolia kaksi vuotta ja pelannut seuran ykkösmiehistössä neljä peliä.

– Liverpool saa itselleen mahtavan pelaajan ja pojan. Ki-Janalla on puolestaan valoisa tulevaisuus edessään. Meidän mielestämme diili on hyvä kaikille osapuolille, Nuno kertoi lehdistölle lauantaina.

[readmore from=Liverpool]

– Diogo oli todella tyytyväinen täällä, mutta se on normaalia että pelaajat haluavat kohdata myös uusia haasteita, Nuno jatkoi.

Liverpool maksaa Jotasta 44,3 miljoonan euron siirtokorvauksen, joka voi nousta erillisten bonuksien myötä peräti 48,7 miljoonaan euroon. Hoeverin siirtokorvaus voi tiettävästi nousta 14,6 miljoonaan euroon.

Jota pelasi Wolverhamptonin paidassa 131 ottelua. Niissä laitahyökkääjä takoi nimiinsä yhteensä 44 maalia ja 19 maalisyöttöä.