Liverpoolin hyökkääjä Divock Origi kertoo olevansa valmis uhraamaan sekä peliaikansa että -paikkansa mestaruuden hyväksi.

Liverpoolilla on hyvät saumat juhlia sekä Valioliigan että Mestarien liigan voittoa kauden päätteeksi. Seura on tällä hetkellä sarjataulukon kärjessä kahden pisteen erolla Manchester Cityyn, joka on pelannut yhden ottelun vähemmän. Mestarien liigan puolivälierissä heidän vastustajakseen arvottiin portugalilainen FC Porto.

Origi on jäänyt hyvin paljolti Roberto Firminon ja Daniel Sturridgen varjoon Liverpoolin kärkipaikalla. Belgialaishyökkääjä on tehnyt suurimman osan esiintymisistään penkin puolelta, mutta kertoo olevansa tyytyväinen vähäiseen peliaikaansa jos se auttaa joukkuetta menestymään kilpailuissa.

– Tottakai, tämä on joukkuepeliä, ja niin kuin olen aina sanonut, koitan loistaa aina kun saan siihen tilaisuuden, hyökkääjä kertoi Liverpoolin nettisivuille.

– Keskityn siihen mitä voin tehdä auttaakseni joukkuetta millä tavoin tahansa. Minun on vain pysyttävä positiivisena. Tiedän että meillä on isoja tavoitteita saavutettavissa, joten mitä roolia minun pyydetäänkään pelaavan, olen valmis siihen.

– Olen tietysti kunnianhimoinen ja haluan pelata niin paljon kuin mahdollista, mutta tärkeintä on joukkue ja joukkueen tavoitteet.