Valioliigan kaikkien aikojen paras maalintekijä Alan Shearer oli haltioissaan Liverpoolin esityksestä Barcelonaa vastaan.

Kotijoukkue latoi taululle 4–0-voittolukemat ja eteni Mestarien liigan loppuotteluun yhteismaalein 4–3.

– En ole koskaan aiemmin nähnyt mitään tällaista. Olen pelannut Anfieldilla, kun siellä on ollut mahtava tunnelma, mutta tämä on jotakin erilaista, Shearer myönsi radiokanava 5 Liven lähetyksessä.

Hänen mukaansa Liverpool näytti alusta alkaen siltä, että joukkue aikoo antaa kaikkensa – vaikka se ei lopulta riittäisi jatkopaikkaan.

[readmore from=Liverpool]

– Puhumme (Sergio) Busquetsista, (Luis) Suárezista, (Gerard) Piquéstä ja maailman kaikkien aikojen parhaasta pelaajasta (Lionel) Messistä, eivätkä he kyenneet käsittelemään sitä. He eivät kyenneet käsittelemään painetta, korosti Shearer.

Shearer muistutti, että Liverpool joutui pelaamaan ilman Mohamed Salahia ja Roberto Firminoa. Kaiken lisäksi Andy Robertson jätti kentän avausjakson jälkeen.

(Divock) Origin pallon pitäminen ylhäällä, hänen viimeistelynsä. Hän juoksi Barcelonan riekaleiksi, eivätkä he kyenneet pysäyttämään häntä. Hän oli loistava.

Lähde: Express