Donny van de Beek myöntää turhautumisensa vähäiseen peliaikaan Manchester Unitedissa. 23-vuotiaalla keskikenttäpelaajalla on ollut alkuun vaikeuksia saada säännöllisiä peliminuutteja uudessa seurassaan.

Van de Beek siirtyi Unitediin kesän siirtoikkunassa Ajaxista 35 miljoonan punnan siirtokorvauksella. Myös Real Madrid oli kiinnostunut hollantilaisen palveluksista.

Van de Beek odottaa edelleen ensimmäistä valioliigaotteluaan Unitedin avauksessa. Nuori keskikenttäpelaaja aloitti kuitenkin tämän viikon Mestarien liigan ottelussa RB Leipzigia vastaan.

Valioliigassa Paul Pogba ja Bruno Fernandes ovat vieneet hollantilaisen peliajan.

– Pelaajat haluavat aina pelata otteluita. Harjoittelu on myös mukavaa, mutta me pelaamme jalkapalloa pelien takia, Van de Beek sanoi Unitedin verkkosivuilla.

United on voittanut Mestarien liigassa kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta Valioliigassa joukkueen vire on takkuillut. Sunnuntaina seura hakee Arsenalia vastaan kauden ensimmäistä kotivoittoaan sarjassa.

Van de Beek uskoo Unitedin kurssin kääntymiseen.

– Uskon ottelujen suuren määrän auttavan mitä kehittymään jatkuvasti. Olen varma, että voitamme enemmän pelejä, jos pysymme keskittyneinä.