Manchester Unitedin 24-vuotiaan keskikenttäpelaajan Donny van de Beekin tilanne puhuttaa jälleen.

Van de Beek seurasi vaihtopenkiltä viikonlopun Southampton-ottelua, jossa United joutui tyytymään 1–1-tasapeliin. Monen mielestä hollantilainen olisi ansainnut näyttömahdollisuuden, mutta manageri Ole Gunnar Solskjær päätti peluuttaa keskikentän keskustassa Nemanja Matićia ja Frediä.

– Mielestäni Nemanja oli erinomainen. Anthony (Martial) oli lähellä maalintekoa, mutta Jadon (Sancho) ja Donny tulevat olemaan tärkeitä pelaajia meille, norjalainen kommentoi.

De Telegraafin haastattelema van de Beekin agentti sanoo olevansa tyytyväinen siihen, että Solskjaer selvensi tilannetta. Vuosi sitten Ajaxista 40 miljoonalla punnalla seuraan hankittu van de Beek on saanut toistaiseksi hämmentävän vähän vastuuta.

– Kaikki seuran sisällä tietävät, ettei Donny voi pelata toista samanlaista kautta, agentti Guido Albers toteaa lehdelle.

– Fanit olivat jo aiemmin ottaneet hänet omakseen, mutta tärkein asia on se, että valmentaja on nyt tuonut selvyyttä englantilaislehdistössä. Olemme tyytyväisiä siihen. Ja oletan, että Donny tulee pelaamaan yhdellä paikalla keskikentällä tulevan jakson aikana.

Unitedin ex-toppari Rio Ferdinandin mukaan ongelma on se, ettei van de Beekistä tiedetä, onko hän hyvä vai huono hankinta, koska mies ei ole saanut edes mahdollisuutta.

– Donny van de Beek, hän ei tule saamaan mahdollisuutta tässä joukkueessa, vai mitä? 40 miljoonaa puntaa, eikä hän pelaa. Kaikki, jotka tulevat sisään Olen alaisuudessa, ovat Olen hankintoja. Hänelle on annettava kunniaa pelaajista, jotka tulevat sisään ja onnistuvat hyvin. On otettava kritiikkiäkin vastaan, Ferdinand sanoo YouTuben FIVE-kanavallaan.

Ferdinand muistuttaa, että myös managerilegenda Sir Alex Ferguson teki välillä hutihankintoja.

Lähde: Manchester Evening News