Valioliigan yksi tämän kauden läpimurtopelaajista on ollut Crystal Palacen Eberechi Eze, jolta on nähty taiturimaisia suorituksia.

Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen kuuluva Eze siirtyi viime kesänä QPR:stä Palaceen 15 miljoonan punnan siirtosummalla ja on herättänyt peliesityksillään lukuisien seurojen kiinnostuksen.

On täysin mahdollista, että Crystal Palacen kanssa vuoteen 2025 asti ulottuvan sopimuksen allekirjoittanut Eze siirtyy jo debyyttikautensa jälkeen toisaalle. Palacen päävalmentaja Roy Hodgson ei kuitenkaan ole huolissaan asiasta ja uskoo, että seuralla on halu pitää viime kesän suursatsauksesta kiinni.

– Se ei ole oikeastaan ​​tullut mieleeni (Ezen mahdollinen lähtö), koska olemme vasta hankkineet hänet, Hodgson kertoi.

– Seurallemme oli melko iso investointi maksaa hänestä 15 miljoonaa puntaa ja mahdolliset 5 miljoonan punnan bonukset päälle – se on meille melko iso sijoitus.

[readmore from=Siirtouutiset]

– En ajatellut, että se oli sijoitus, joka kestää vain yhden kauden ja sitten hän siirtyisi muualle, joten toivon, ettei näin tapahdu.

– Olen varma, että seura työskentelee erittäin, erittäin kovasti varmistaakseen, että kiinnostus häntä kohtaan torjutaan, koska ostimme hänet tänne pelaamaan meille ja parantamaan joukkuettamme. Emme hankkineet häntä siksi, että seura ansaitsee pienen voiton siirrosta ensimmäisen kauden jälkeen.

Eze on pelannut debyyttikaudellaan Valioliigassa 32 ottelua. Tehotilastoihin hän on kirjauttanut neljä maalia sekä viisi maalisyöttöä.