Bournemouth-manageri: Liverpoolin avausmaali oli paitsio – ”VAR tulee olemaan hyödyksi kaikille”

© Kuva: Getty Images

Liverpool palasi Valioliigan sarjakärkeen voittaessaan Bournemouthin 3-0-lukemin lauantai-iltapäivänä. Häviäjäjoukkueen manageri Eddie Howe kuitenkin uskoo punapaitojen avausmaalin olleen selkeä paitsio.

Avausosumasta vastannut Sadio Mané näytti maalihidastusten mukaan olleen hieman Bournemouth-puolustajien edellä, kun James Milner keskitti pallon senegalilaishyökkäjäälle kentän oikealta laidalta. Mané puski pallon tyylikkäästi sisään 24 minuutin pelin kohdalla.

– Se ensimmäinen maali oli iso hetki ottelussa. Asetuimme lähtökohtaisesti turhauttamaan heitä, pitämään heidät maaliltamme loitolla, mutta pysyimme tavoitteessamme vain ensimmäisen parikymppisen ajan. Jatkotilanne kulmapotkusta, missä pelaaja oli puolimetriä paitsiossa, oli hurja käännekohta pelissä, Howe kertoi Sky Sportsille.

– En itse nähnyt sitä, mutta valmennusjoukkoni kertoivat maalin olleen paitsio.

– VAR tulee auttamaan meitä näissä tilanteissa [ensi kaudella], mielestäni se tulee olemaan hyödyksi kaikille. Kyseessä oli niukka tilanne mutta oikea ratkaisu olisi ollut viheltää maali paitsioksi.

Liverpoolilla kävi viime viikollakin tuuri, kun heidän maalinsa West Hamin verkkoon viime viikolla osoittautuikin olevan selkeä paitsio. Manén maali Bournemouthia vastaan oli kuitenkin paljon tiukempi tilanne kuin viimeksi.

Kertoimet ottelulleBournemouth - Wolverhampton Wanderers23.11.2019