Arsenalin huippulupaus Eddie Nketiah kertoo olevansa valmis suurempaan rooliin Unai Emeryn miehistössä.

20-vuotias maalitykki on paukuttanut kolme osumaa kahteen ystävyysotteluun Bayern Müncheniä ja Fiorentinaa vastaan, nousten Arsenalin preseason-kauden ehdottomaksi ykkösnimeksi.

Nketiahilla oli viime kaudella mahdollisuus siirtyä suurempien minuuttien perässä lainalle, mutta hänet haluttiin pitää Emiratesilla Danny Welbeckin vakavan loukkaantumisen jälkeen.

Nyt hän toivoo saavansa enemmän vastuuta Arsenalin ykkösjoukkueessa valioliigakauden alkaessa.

– Tunnen, että olen kehittynyt siihen pisteeseen saakka, että voin pelata enemmän minuutteja. Pyrin näyttämään preseason-kauden aikana, että olen valmis pelaamaan säännöllisesti, Nketiah kertoi The Telegraphille.

Nketiahin tulevaisuus tullaan todennäköisesti määrittämään Arsenalin USA-kiertueen jälkeen. Tykkimiehet kohtaavat seuraavaksi Real Madridin.

– Meillä oli puhetta lainasiirrosta ja se oli lähellä tapahtua, mutta seura päätti että minun tulisi jäädä ja pyrin lopettamaan kauden mahdollisimman vahvasti. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta nyt nautin vain kiertueesta ja tulevaisuuden päätökset tullaan kyllä tekemään myöhemmin.

– Kiertueen jälkeen aiomme keskustella siitä perheeni ja managerin kanssa, ja päättää mikä on minulle paras ratkaisu.