Belgian Chelsea-kaksikko Thibaut CourtoisEden Hazard on esiintynyt mediassa sekä ennen joukkueen kisa-avausta, että sen jälkeen. Maalivahti Courtois kehui toisessa päässä kenttää ahertavan joukkuetoverinsa olleen kisojen alla elämänsä vedossa.

Hazardin oma suoritus ei ollut Panamaa vastaan vielä täydellinen, mutta merkkejä huipun mahdollisesta löytymisestä nähtiin.

– Thibaut sanoi noin, koska haluaa valaa minuun itseluottamusta. Mutta totta on, että nyt tuntuu hyvältä. Valmistautumisemme kisoihin oli hyvää, ja oma pelikin kulki (Panamaa vastaan) ihan ok. Luulen kuitenkin, että paras Eden Hazard on vasta tulossa.

Belgian ja Englannin kohtaaminen lohkossa saattaa olla molemmille joukkueille hyvin merkittävä jatkon kannalta. Lopulta hienosta 3-0 -voitosta huolimatta Hazardin mukaan parannettavaa riittää laajalla sektorilla.

– Ihmiset uskovat, että voitamme jokaisen ottelun, mutta se ei ole niin yksinkertaista. Toinen jaksomme oli hyvä, ja saimme riittävästi maaleja aikaan. Toisaalta avauspuolikkaalla olimme liian hitaita.

Kaikki lähtee alakerran kautta.

– Kun saamme koko joukkueen puolustamaan yhtenäisesti, alkaa myös maaleja oikeaan suuntaan tulla lisää.

Lähde: The Independent