Valioliigassa on kolmen kierroksen jälkeen neljä joukkuetta, jotka ovat keränneet täydet yhdeksän pistettä. Liverpool johtaa, mutta sen kanssa tasapisteissä ovat Tottenham, Chelsea ja Watford.

Chelsea kohtaa lauantaina kello viiden ottelussa Bournemouthin. Viasatin jalkapalloasiantuntija Pasi Rautiainen nostaa Chelsean riveistä esiin tutun ja vahvasti kauden aloittaneen taiturin, jolta voi odottaa paljon myös lauantaina.

Eden Hazard pysyy seurassa. Hän otti ”miljoonakaksisataatuhatta” kosketusta palloon viime pelissä ”Keken” (Keith Armstrong) Newcastlea vastaan! Nyt niitä ei ehkä tule niin paljoa, Rautiainen sanoo Valioliiga.comille.

Bournemouthilla on alla kotitasapeli Evertonia vastaan. Se on saalistanut kolmesta pelistä seitsemän pistettä ja on tappiottomana Valioliigassa kuudentena ennen viikonloppua.

– Vastassa on joukkue, joka toivottavasti pelaa kahdella nopealla kärjellä, kaventavilla kahdella keskikenttäpelaajalla ja uskaltaa haastaa Chelsean heidän omalla areenallaan myös jalkapalloilullisesti. Uskon, että Eddie Howe tulee tämän tekemään, kunhan uskaltaa lähteä neljän alakerralla, eikä muuraa alakertaa viidellä miehellä. Bournemouth on viihdyttävä joukkue, ja toivon heille kaikkea hyvää, myös ”Sillalla” (Stamford Bridge) viikonloppuna, Rautiainen tuumaa.

Chelsea-Bournemouth nähdään suorana lähetyksenä kello 17 lauantaina Viasat Jalkapallo -kanavan ja Viaplayn valioliigastudiossa. Pasi Rautiaisen parina lähetyksen asiantuntijana nähdään Keith Armstrong.