Chelsea ei ole vielä luovuttanut Eden Hazardin suhteen.

Hazard on toistuvasti ilmaissut kiinnostuksestaan Real Madridia kohtaan, eikä hän ole halunnut solmia jatkosopimusta Chelsean kanssa. Yrittänyttä ei kuitenkaan laiteta.

Hazardin nykyinen sopimus umpeutuu kesällä 2020, joten aikaa on vielä – ainakin ensi kesään asti. Nyt belgialaislehti HLN kertoo, että Chelsea yrittää saada Hazardin neuvottelupöytään mahdollisimman pian.

Lehden tietojen mukaan mitään konkreettista sopimustarjousta ei ole juuri nyt pöydällä, mutta yksi asia on lehden mukaan silti varma: Chelsea aikoo tarjota Hazardille tuhtia palkankorotusta ja tehdä hänestä seuran selvästi parhaiten palkatun pelaajan.

Hazardin viikkopalkka on tällä hetkellä tiettävästi noin 230 000 euroa viikossa. Valioliigan parhaiten tienaava belgialainen on tätä nykyä Manchester Cityn Kevin De Bruyne, joka ansaitsee noin 300 000 euroa viikossa ilman bonuksia. Manchester Unitedissa Alexis Sánchezin sanotaan tienaavan jopa 500 000 viikossa.

[readmore from=Chelsea]

Huhupuheiden mukaan Chelsea olisi valmis tarjoamaan Hazardille noin 360 000 euron viikkopalkkaa. Tätä tietoa HLN ei jutussaan vahvista.

Real Madridin uskotaan lähtevän Hazard-apajille ensi kesänä. Jos siihen mennessä Hazard ei ole allekirjoittanut jatkosopimusta Chelsean kanssa, lontoolaisseuran on käytännössä pakko myydä. Jos Chelsea ei myy ensi kesänä, se on vaarassa menettää Hazardin ilmaiseksi kesällä 2020.