Yksi tavoite ajaa Eden Hazardia Espanjaan: ”Siksi haluan mennä – ehkä”

© Kuva: Getty Images

Chelsean Eden Hazard pitää itseään maailman parhaana jalkapalloilijana, mutta hän kokee, että hänen on mahdollisesti siirryttävä Espanjaan, jotta hän voisi saada Ballon d’Orin, eli Kultaisen pallon.

Hazard, 27, on jo vuosien ajan ollut yhdistettynä Real Madridiin, ja belgialaistähti on itsekin lirkutellut Madridin suurseuran suuntaan tasaisin väliajoin.

Aiemmin tällä viikolla hän sanoi, ettei tiedä, aikooko hän allekirjoittaa uuden sopimuksen Chelsean kanssa vai tavoitella siirtoa Madridiin. Hazardin nykyistä diiliä on jäljellä alle kaksi vuotta.

Viimeisimmät kymmenen Ballon d’Orin voittajaa ovat pelanneet kyseisinä vuosina Espanjassa. Hazardilta kysyttiin, tarvitseeko hän siirron Espanjaan, jotta hänet voitaisiin kruunata planeetan parhaaksi pelaajaksi.

– Siksi haluan mennä – ehkä, sanoi Hazard Sky Sportsin mukaan.

Belgialaiselta kysyttiin, voisiko hän jättää Chelsean tammikuussa, mihin Hazard vastasi kieltävästi. Häneltä kysyttiin myös, pitääkö hän itseään maailman parhaana pelaajana, mihin Hazard vastasi ”kyllä”.

Hazard on ollut alkukaudella tehokkaalla päällä iskien yhteensä kahdeksan maalia kymmenessä ottelussa. Hän näkee silti varaa kehitykselle.

– Jalkapallossa voi aina kehittyä. Enemmän maaleja, enemmän syöttöjä. Joukkue auttaa minua paljon, mutta voin kehittyä, ihan varmasti.