Eden Hazard
Chelsea on yrittänyt sitoa belgialaista mehevällä jatkosopimuksella, mutta Hazard on kieltäytynyt allekirjoittamasta. Hazard, 27, on yhdistetty Real Madridiin. Pelaajan nykydiili päättyy keväällä 2020, joten länsilontoolaisten pitää tehdä kaupat joko nyt tai kesällä – jotta Hazard ei livahda pois pilkkahinnalla.

Englannissa on kirjoitettu, että Real Madrid on valmis vaihtokauppoihin. Vähälle vastuulle jäänyt Isco ja Stamford Bridgelle jo lainattu Mateo Kovačić saattavat kuulua espanjalaisten tarjoamaan pakettiin.

Hazard määrittää liikkeillään koko seuran siirtotoimintaa. Christian Pulisic on yhdistetty Stamford Bridgelle. Bild väitti viikonloppuna, että Borussia Dortmund myy yhdysvaltalaisen kesällä 81 miljoonalla dollarilla Chelsealle.

On todennäköistä, että tulikuuma Hazard pelaa vielä tämän kauden Chelseassa, mutta heikosti pärjännyt Real voi yrittää nopeampaakin kauppaa.

Aaron Ramsey
Paris Saint-Germain, Juventus ja PSG seuraavat walesilaisen tilannetta tarkasti. Keskikenttäpelaajan sopimus päättyy tämän kauden jälkeen. Ramsey, 28, on pyytänyt roimaa palkankorotusta, mutta Arsenal on pysynyt kovana. Ramsey voi hyvinkin lähteä jo tammikuussa. Päävalmentaja Unai Emery on jo löytänyt sitkeiden huhujen perusteella korvaajan. Koutsin entinen luottomies Éver Banega on saapumassa Emiratesille.

Tämä ei miellytä Tykkimiesten faneja. Banega, 30, on pärjännyt mainiosti Sevillassa, mutta riittääkö argentiinalaisen taso Valioliigaan ja tuoko hän lisäarvoa pohjoislontoolaisten nippuun?

Tämä kaikki saattaa vaikuttaa siihenkin, missä vähälle vastuulle jäänyt Mesut Özil pelaa jatkossa.

Abdoulaye Doucouré
Paris Saint-Germain on yhdistetty ranskalaiseen. Watford yrittää pitää ulottuvasta keskikenttätähdestään kiinni, mutta jopa Herhiläisten päävalmentaja Javi Gracia myönsi, että Doucouré, 25, voi lähteä.

Everton on tarkkaillut niin ikään tilannetta. Watford saattaa hyvinkin myydä, sillä pelaajan sopimus jatkuu kesään 2023 saakka. Watford voi siis tehdä hyvän tilin.

Adrien Rabiot
Liverpool on piirittänyt ranskalaista jo pitkään, mutta tiedot kertovat, että keskikenttäpelaaja haluaa FC Barcelonaan. Rabiot, 23, pelaa nykydiilinsä viimeistä talvea ja voi siirtyä kauden päätteeksi ilmaiseksi. PSG haluaa tehdä Rabiotilla rahaa. Englannissa spekuloitiin viikonloppuna, että Liverpool voi vielä päästä Rabiot-kilpailuun mukaan – jos FC Barcelona ei suostu maksamaan siirtosummaa tammikuussa.

Kalidou Koulibaly
Manchester Unitedin topparitilanne puhuttaa päivittäin. Napoli pyytää senegalilaisesta kovaa hintaa. On huhuttu jopa sadasta miljoonasta punnasta. Koulibaly, 27, on herättänyt jo pitkään kiinnostusta Old Traffordilla. Jo hiljattain potkut saanut José Mourinho halusi puolustajan.

Atlético Madridissa pattitilanteeseen jäänyt Diogo Godin, 32, on yhdistetty niin ikään Old Traffordille. Uruguaylaistoppari on kieltäytynyt madridilaistan jatkosopimustarjouksista.