Eden Hazard on pudottanut ison vihjeen tulevaisuutensa suhteen.

Chelsean tähtihyökkääjä on ollut pitkään yhdistettynä Real Madridiin. Helmikuun alussa Hazard paljastikin tulevaisuuden suunnitelmansa olevan jo selvillä.

Nyt 28-vuotias Hazard on puhunut ajastaan eri valmentajien alaisuudessa sekä ranskalaisseura Lillessä että Chelseassa.

Hazardin mielestä hänen suhteensa entisen Chelsea- ja United-manageri José Mourinhon kanssa oli ’erityinen’, mutta myönsi oman pelitapansa sopivan parhaiten Maurizio Sarrin harjoittamaan pelityyliin.

– Kaikki managerit, joiden alaisuudessa olen pelannut, ovat antaneet minulle jotain. Siitä lähtien kun aloitin Claude Puelin alaisuudessa Lillessä, aina tähän päivään asti Sarrin kanssa, Hazard kertoi Chelsean virallisilla nettisivuilla.

– He kaikki näkevät jalkapallon eri tavoin, minkä takia olen se pelaaja joka tänä päivänä olen. He ovat kaikki antaneet minulle tärkeitä neuvoja. Suhteeni Mourinhon kanssa oli erityinen, mutta pelitapa jota Sarri ja Rudi Garcia (entinen Lille-manageri) harjoittavat, sopii parhaiten omaan pelifilosofiaani. He ovat kaikki antaneet minulle paljon.

Jää nähtäväksi, riittääkö Hazardin ja Sarrin yhteinen pelivisio pitämään belgialaisen Stamford Bridgellä.

Sarrin tulevaisuus seurassa on myös ison kysymysmerkin alla Chelsean pudottua sarjataulukossa kuudenneksi viime sunnuntain murskatappion jälkeen Manchester Cityä vastaan.