Eden Hazard itsevarma tulevan kuukauden otteluista: ”Voimme voittaa kaikki – jos vain haluamme”

© Kuva: Getty Images

Chelsea kärsi rumimman tappionsa yli 22 vuoteen, kun Bournemouth lyttäsi sinipaidat 4-0-lukemin viime keskiviikkona. Maurizio Sarrin joukkue kuitenkin vastasi häviöön erinomaisesti, kaataen Huddersfieldin lauantaina luvuin 5-0.

Chelsealla on tosin hyvin hankala kuukausi edessä. Ensi viikonloppuna The Blues kohtaa Manchester Cityn vieraissa, jonka jälkeen vastaan asettuu Manchester United FA Cupin viidennellä kierroksella. Kelataan taas viikko eteenpäin, ja Liiga-cupin finaalissa vastassa on jälleen kerran City.

Otteluruuhkan lisäämiseksi väliin osuvat myös Eurooppa-liigan pudotuspelit ruotsalaista Malmöa vastaan, ja kuukausi päättyykin lopulta derbyotteluun Tottenhamia isäntänä.

Chelsean tähtihyökkääjä Eden Hazard, joka teki viime ottelussa kauden 14. ja 15. maalinsa, uskoo kuitenkin joukkueensa mahdollisuuksiin hankalan helmikuun aikana.

– Meidän on oltava valppaana. Tämä kuukausi tulee olemaan hankala, mutta me olemme Chelsea. Me voimme voittaa kaikki, jos vain haluamme, Hazard kertoi Chelsea TV:lle.

Hazard uskoo Chelsean voivan yllättää Manchester Cityn jälleen, voitettuaan joukkueiden viimeisimmän kohtaamisen 2-0-lukemin Stamford Bridgellä.

– Ottelu tulee olemaan hyvin erilainen kuin muutama kuukausi sitten. Luulen, että he tulevat hallitsemaan palloa. Cityllä on pelaajia jotka pelaavat hyvin yhteen. Me tulemme puolustamaan hyvin ja sitten teemme maalin tai kaksi.

Chelsea on hävinnyt viimeisestä 13 valioliigaottelustaan viisi, mutta tappioille ei ole enää varaa. Sinipaidat ovat sarjataulukossa neljäntenä vain muutaman pisteen erolla Manchester Unitediin ja Arsenaliin.