Chelsean raskas otteluaikataulu on löytänyt ensimmäisen uhrinsa. Eden Hazard ei tule todennäköisesti pelaamaan torstain Eurooppa-liiga -ottelussa Slavia Prahaa vastaan.

Chelsea voitti maanantaina West Hamin Stamford Bridgellä. Ottelun jälkeen joukkue suuntasi suoraa päätä Tshekkeihin. Maurizio Sarrin mukaan Hazard, sekä muut maanantaina täydet minuutit pelanneet pelaajat ovat ”väsyneitä” Eurooppa-liiga -kamppailun alla.

Italialaismanageri vihjailee lepuuttavansa belgialaista, kun Chelsea valmistautuu kohtaamaan Liverpoolin jo ensi sunnuntaina.

– En tiedä, [tuleeko Hazard avaamaan], Sarri kertoi lehdistölle keskiviikkona Chelsean virallisten kotisivujen mukaan.

– [Tiistaina] hän oli mukana vain palauttavissa harjoituksissa salilla. En nähnyt häntä silloin. Tänä aamuna hän oli hieman väsynyt, kuten kaikki muutkin pelaajat jotka pelasivat 90 minuuttia [maanantaina].

– Haluan odottaa torstain aamuharjoituksiin asti kunnes teen päätökseni, mutta meidän pitää tietysti pelata taas kolmen päivän päästä Liverpoolissa.

Sarrin odotetaan tekevän ainakin viisi muutosta avauskokoonpanoonsa. Ottelu Chelsean ja Slavia Prahan välillä alkaa kello 22:00 Suomen aikaan.