Eden Hazard seuraa tyytyväisenä Chelsean otteita: ”Siellä ei ole Hazardia, mutta se on yhtä juhlaa”

© Kuva: Getty Images

Moni ajatteli, että Chelsealla saattaisi olla vaikea kausi edessä. Siirtopanna astui voimaan ja joukkueen monivuotinen ykköstähti Eden Hazard sai unelmadiilinsä Espanjan suurseuraan Real Madridiin.

Lontoolaiset hävisivät kauden avauspelissään Manchester Unitedille 0-4, ja tulevaisuus näytti hetken todella synkältä. Tulokset ja peliesitykset ovat kuitenkin kääntyneet syksyn mittaan täysin päinvastaiseen suuntaan.

Frank Lampardin valmentama nuori ryhmä on 12 kierroksen jälkeen Valioliigassa kolmantena ja taistelee Mestarien liigassa pääsystä pudotuspeleihin.

Frank Lampard ja Eden Hazard pelasivat Chelseassa yhdessä kaksi vuotta. Kuva: Getty Images

Belgialaistähti Hazard, 28, on seurannut entisen seuransa otteita tyytyväisenä. Hän toivoo iloisen ja hyökkäävän jalkapallon jatkuvan kauden loppuun asti.

– Kun katson heidän pelaamistaan, siellä ei ole Hazardia, mutta se on yhtä juhlaa, kommentoi Hazard Sky Sportsille.

– He pystyvät tekemään paljon maaleja, kannattajat ovat iloisia, he ovat kolmantena liigassa. Tästä tulee mahtava kausi. Heidän on pysyteltävä siellä ja voitettava pelejä.

– Me kaikki tiedämme Willianin ja Jorginhon, he ovat todella hyviä, ja nuoret pelaajat ovat murtautumassa edustusjoukkueeseen. On mahtavaa nähdä seura korkealla, toivottavasti he voivat pysyä siellä.

LUE MYÖS: Chelsean entinen pelaaja paljastaa: Eden Hazard ei treeneissä rehkinyt – ”Hän vain seisoskeli ja odotteli”

Hazard sanoi, että olisi ”tietysti” itsekin mielellään pelannut entisen joukkuekaverinsa Lampardin alaisuudessa. Tulevana lauantaina Lampardilla ja kumppaneilla on iso haaste edessä, kun joukkue pelaa Valioliigassa Manchester Cityn vieraana.

– Sunnuntain pelistä ei tule helppo, arveli Hazard.

– Viime kerralla hävisimme siellä 0-6, huonoja muistoja minulle ja Chelsealle.

– Mutta tällä kaudella he ovat todella hyviä. He ovat todella nuoria, mutta todella hyviä. Miksi he eivät menisi sinne voittamaan?