The Timesin mukaan Chelsea on tehnyt avaustarjouksensa Paris Saint-Germainin Edinson Cavanista, tarjoten hänelle loppuvuoden mittaista lainasopimusta.

Chelsea on lupautunut maksamaan PGS:lle Cavanista viisi miljoonaa puntaa lainasiirron yhteydessä, maksaen myös hänen kaikki palkkakustannuksensa loppukauden osalta. , Cavanin kerrotaan tienaavan tällä hetkellä yli 360 tuhatta puntaa viikossa.

32-vuotias konkarihyökkääjä, joka kärsi ikävän lonkkavamman huhtikuun lopussa, on jättänyt ranskalaisseuralle siirtopyynnön jäätyään kuluneella kaudella Mauro Icardin varjoon.

Cavanin sopimus PSG:n kanssa päättyy ensi kesänä, minkä takia esimerkiksi Atlético Madrid on ollut kiinnostunut hänestä jo pidemmän aikaa. Cavanin isä Luis Cavani pohti poikansa siirtotilannetta Chiringuiton haastattelussa aiemmin tänään.

[readmore from=Edinson-Cavani]

– Mielestäni on suuri mahdollisuus siihen, että hän siirtyy Atléticoon, tapahtuipa se sitten nyt tai ensi kesänä. Tämä siirto miellyttäisi myös minua, hän kertoi.

Chelsean ja Atlético Madridin lisäksi Internazionale, Tottenham ja Manchester United seuraavat Cavanin tilallennetta tarkkaavaisesti. Sekä José Mourinho että Ole Gunnar Solskjær etsivät parhaillaan uutta hyökkääjää Harry Kanen ja Marcus Rashfordin loukkaantumisten myötä.