PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchel kehuu Manchester Unitedin kärkipelaajaa Edinson Cavania, joka pelasi vielä viime kaudella pariisilaisten miehistössä.

Vaihdosta sisään tullut Cavani iski kaksi maalia viikonlopun 3–2-voittopelissä Southamptonia vastaan. Maalihanansa hän oli avannut viime kuun Everton-kamppailussa.

Tuchelin mukaan Cavani on sitoutunut auttamaan joukkuettaan eri puolilla kenttää.

– Se on harvinainen ominaisuus hänen tasoiselleen kärkipelaajalle. Hän on aina valmis tekemään kaikkensa joukkueen eteen. Iso, fyysinen vaikutus. Maalinteko tulee hänellä luonnostaan, ja häneen voi luottaa 24/7 – hänet voi kutsua kentälle ja hän on siellä – tekemässä maaleja, puolustamassa, tekemässä maaleja ja puolustamassa.

[readmore from=Edinson-Cavani]

– Henkilökohtaisesti olen onnellinen hänen puolestaan, koska hän pystyi osoittamaan tämän kaikille Manchester Unitedin faneille edellisessä pelissä Southamptonia vastaan. Hän oli aivan ratkaiseva (pelaaja) heidän kannaltaan.

Tuchel nauroi, että PSG:n joukkue tuntee Cavanin jo hyvin, joten tämän ”ei tarvitse pelata” Mestarien liigan kamppailussa.

– Jos hän pelaa, meidän on löydettävä siihen vastaukset.

Englannissa Cavani saattaa hyvinkin joutua vaikeuksiin, sillä hänen sosiaalisessa mediassa viikonloppuna kirjoittamansa kommentti voidaan tulkita rasistiseksi. Maan jalkapalloliiton odotetaan tutkivan tapausta.

Manchester United ja PSG iskevät yhteen tänä iltana Mestarien liigassa kello 22.00 alkaen.

Lähde: Goal