Manchester United ja Chelsea päätyivät Old Traffordilla maalittomaan tasapeliin Valioliigassa. Ottelu oli koko 90-minuuttisen ajan huipputasainen, ja siinä missä maalit puuttuivat, vauhtia ei puuttunut.

Ensimmäinen puoliaika, kuten oikeastaan koko ottelu, soljui päästä päähän, ja molemmat joukkueet saivat rakenneltua hyökkäyksiä. Kuitenkin kaikkein vaarallisimmat maalipaikat kuivuivat kerta toisensa jälkeen kasaan viimeiseen huonoon ratkaisuun tai huolimattomaan syöttöön niin Chelsean kuin Manchester Unitedinkin osalta.

VAR pelasti kertaalleen Unitedin rangaistuspotkulta, sillä Harry Maguiren ronski kahden käden painiote sar Azpilicuetasta kulmapotkusta jäi tuomaristolta rankaisematta. Tilanne vaikutti vähintäänkin helposti vihellettävältä pilkulta, jonka erotuomari Martin Atkinson jätti kuitenkin tuomitsematta.

Toisella puoliskolla sama, tasainen vääntö jatkui. Kumpikaan joukkueista ei päässyt niskan päälle, vaan molemmat pystyivät vuorotellen rakentamaan pitkiä hyökkäyksiä. Chelsea oli hiuksenhienoisesti aktiivisempi joukkue, ja parhaat tilanteenpuolikkaat se pystyi tuottamaan Reece Jamesin keskityksistä. United puolestaan pystyi luomaan ottelun yksittäiset parhaat paikat, mutta Chelsea-maalia vartioinut Edouard Mendy nollasi varmoin ottein kaiken. Vastaavanlaisten esitysten jatkuessa Kepan kannattaa tottua penkin lämmittämiseen, sillä samanlaiseen varmuuteen espanjalaisveskari ei ole kyennyt.

Edinson Cavani sai odotetun debyyttinsä Unitedin seiskapaidassa tunnin paikkeilla. Kulmapotkun yhteydessä suoritettu vaihto oli tuottaa saman tien tulosta, mutta Cavanin satumainen startti United-paidassa jäi haaveeksi, kun hänen ohjauksensa heilutti verkkoa tolpan väärältä puolelta.

Loppuvihellyksen jälkeen tulostaulu näytti edelleen 0-0, joten Old Traffordilla päädyttiin pistejakoon. Maalien puutteen takia suurimmiksi puheenaiheiksi ottelusta noussee Maguiren painiote sekä Mendyn varmat torjunnat.

(Muokattu 24.10.2020 klo 21.50: Maguire repi Azpilicuetaa)