Watfordin maalivahti Ben Foster, 35, uskoo Manchester Unitedin entisen ykköstorjujan Edwin van der Sarin lopettaneen uransa liian varhain.

– Olin van der Sarin kanssa Unitedissa, ja hän oli mielestäni 35-vuotias tehdessään sopimuksen heidän kanssaan. Hän oppi huolehtimaan itsestään kunnolla ja tiesi, kuinka hän saa itsensä kuntoon lauantaita varten, Foster toteaa Watford Observerin mukaan.

– Seurasin häntä vuosi toisensa jälkeen, ja itse asiassa lopettamishetkellä hän olisi voinut jatkaa vielä kahden tai kolmen vuoden ajan. Luulen, että hän yksinkertaisesti kyllästyi loppuvaiheessa. Hän oli liian hyvä, ja opin häneltä paljon.

Englannin maajoukkueessakin esiintynyt Foster aikoo jatkaa uraansa niin pitkään kuin pystyy. Hän tuntee edelleen olonsa hyväksi.

– Olen aina puhunut polvistani, mutta – koputan puuta – ne ovat olleet mahtavassa kunnossa viime aikoina ja vielä kahden, kolmen tai neljän vuoden ajan. Pyrin pääsemään siihen 40 vuoden rajapyykkiin asti. Harjoittelen suurimman osan ajasta ja nautin siitä.

Jari Litmasen kanssa samaan aikaan Ajaxia edustanut van der Sar voitti Unitedin riveissä neljä liigamestaruutta, joista viimeisimmän hän saavutti 40-vuotiaana vuonna 2011.