Valioliigatähdet Romelu Lukaku, Eden Hazard ja Marouane Fellaini olivat keskiviikkona pääosissa, kun Belgia kukisti harjoitusmaaottelussa Egyptin 3-0. Kukin kolmikosta teki maalin mieheen.

Egyptin supertähti Mohamed Salah parantelee edelleen olkapäätään, mutta KuPS:sta tuttu Abdalla Said pelasi ottelussa täydet peliminuutit. Chelsean taiturimainen Eden Hazard puolestaan totesi pelin jälkeen kannattavansa MM-kisoissa Egyptiä – epäilemättä kotimaansa Belgian ohella.

– Egyptillä on hyviä pelaajia. Onnistuimme hallitsemaan peliä ja teimme aikaisella maalilla asiat itsellemme helpommiksi, Hazard sanoi ON Sportille.

– Toivon Salah’lle pelkkää hyvää ja toivon, että hän palaa pian. Kannatan Egyptiä MM-kisoissa hänen takiaan.

– Egypti on niin erilainen ilman Salah’ta, mutta he pelasivat silti hyvin ja pitivät linjat tiiviinä. Heidän pelitapansa muistuttaa Tunisiaa, Hazard arvioi.

Belgia kohtaa MM-kisojen alkulohkossaan Englannin, Panaman ja juuri Tunisian. Egyptin vastustajia puolestaan ovat isäntämaa Venäjä, Saudi-Arabia ja Uruguay. Faaraoiden menestystoiveiden arvellaan kulminoituvan pitkälti siihen, ehtiikö Salah ajoissa pelikuntoon.

– Puhuin Salah’n kanssa Mestarien liigan finaalin jälkeen ja lähetin hänelle viestin. Sanoin, että hän on ystäväni ja haluan nähdä hänet MM-kisoissa, Hazard paljastaa.

Lähde: Goal