Italian maajoukkuevalmentaja Roberto Mancini on suositellut Chelsean Emerson Palmieria harkitsemaan paluuta Serie A:han kuluvan kauden jälkeen.

Emerson sai alkukaudesta enemmän vastuuta Chelsean alakerrassa, mutta hän ei ole esiintynyt lontoolaisjoukkueen paidassa sitten tammikuun Arsenal-tasapelin jälkeen.

Frank Lampard on peluuttanut Marcos Alonsoa ja César Azpilicuetaa vasemman laitapuolustajan tontilla, jättäen 25-vuotiaan italialaispakin lähes täydellisesti suunnitelmien ulkopuolelle.

[readmore from=Chelsea]

Entisen Manchester City -managerin Mancinin mielestä Emersonin tulisikin harkita kesäsiirtoa muualle, ellei peliminuuttien määrä Chelseassa lähde kasvuun. Käydessään läpi laitapuolustajatilannettaan kesän 2021 EM-kisoja varten, Mancini suositteli Emersonille paluuta Italiaan.

Luca Pellegrini on viettänyt jo melko paljon aikaa A-maajoukkueen kanssa, ja voi vielä kehittyä. Olisin kiva jos Emerson Palmieri, joka ei ole pelannut kovinkaan paljoa Chelseassa, voisi tulla tänne ja pelata Italiassa, Mancini kertoi Gazzetta dello Sportille.

Emerson siirtyi AS Romasta Lontooseen tammikuussa 2018 ja on pelannut sen jälkeen 52 ottelua Chelsealle.